Repertoiere

Først og fremmest: Jeg spiller det musik der passer til din fest !

Om det er bryllup eller diamantbryllup, så spiller jeg den musik der løfter stemningen til din fest.

Når det er sagt, kan man sagtens blande musik stile og musik årtier sammen. Blot indlevelsen, stilen og temaet passer til den givne situation.

Jeg sørger dog for hele tiden at holde mig ajour, og ikke “kun” spille de gammelkendte numre.

Stilmæssig skal jeg dog sige, at hvis du mest er til Kandis, Bjørn & Okay etc. så er det, al ære og respekt, nok ikke lige mig du skal have fat i.

Men ellers har jeg mere end 3.000 numre at trække på.

Middagmusik kan være:

Oscar Peterson, Adele, Elton John, Billy Joel, Beatles, Poul Dissing, Rolling Stones, Poul Kreps, Rasmus Nøhr, Mads Langer, Bob Dylan, Michael Jackson, enkelte smukke højskolesange, Chopin, Beethoven.. Alt sammen i akustiske afdæmpede versioner.

Dansemusik kunne være:

Gnags, TV2, Shubidua, Beatles, Rolling Stones, Gasolin, Kim Larsen, Rasmus Seebach, Rasmus Nøhr, Walkers, Bee Gees, Jerry Lee Lewis, Creedense Clearwater Rivival, Dr. Hook, Dire Strait, Prinze, Sebastian, Danser med drenge, Tøsedrengene, Johnny Madsen – godt Dansktop  etc etc.